Привіт!
Я маю понад 2 роки комерційного досвіду роботи з Bubble, включаючи розробку MVP для фінтех/маркетплейс проєктів, реалізацію багаторольових панелей і складних дашбордів.
Що можу запропонувати:
- Глибокі знання Bubble: умовна логіка, custom states, reusable elements, responsive design, performance оптимізація.
- Інтеграції API: працював із Stripe, LiqPay, SendGrid, MailChimp, Open AI, Gemeni, Telegram та іншими сервісами через API Connector.
- UI/UX: працюю з макетами Figma. Я не дизайнер, тому використовую найкращі дизайн системи якщо у проєкта немає макета. Наприклад Design - Fluent 2 Design System .
- MVP-підхід: вмію швидко створювати стабільні перші версії продуктів, з можливістю масштабування.
Чому саме я:
- Маю досвід створення платформ із реєстрацією, платіжними потоками та дашбордами, з відносно великою кількістью користувачив (>500 000 Users).
- Відкритий до тісної співпраці з фаундером та дизайнером.
Готовий обговорити деталі ідеї, формат співпраці та поділитися прикладами попередніх проєктів https://www.linkedin.com/in/bubbledevinua/. Відкритий до нових викликів і цікавих рішень.
З повагою,
Ігор