Block user is not working

Experts,

I have a field in my user table called block which default is 0 (0 = blocked, 1 = unblocked). I put a condition in access button inside the workflow which only access when block > 0 but it is not working. It should shows popup alert message to user saying that USER IS BLOCKED.

Any idea ?

Best
Anderson

1 Like

Hi @amunizbrr2 :wave:

It looks like privacy issue to me (But not sure)
If you are doing “Do a search for users with constraint block = 0” then you need to check privacy rules once…
Or
if its not the case then its better to add some screenshots :slightly_smiling_face:

1 Like

I am doing as below

but it is not working. it blocks all users.

@amunizbrr2
Can you tell me what is your “bloqueado” field in your user table?
It has to be “Yes/No” not number (“0” or “1”)

Also 1 more thing

If you are doing “log the user in” means there is no Current user before…

1 Like

Field bloqueado it means blocked yes/no.

Best
Anderson

@amunizbrr2
In your App when button “Acessar” is clicked
“Log the user in” workflow will not work because user was not logged in at that time…

Instead you can try

Make sure to check privacy rules of user table…

1 Like

It didnt work but I found a solution. Inside the workflow when the user does log in, to go to page when only if the blocked field is set to no. If it is set to yes, show an warn alert message to user.

Thanks for the help.

Obrigado
Anderson

1 Like

This topic was automatically closed after 70 days. New replies are no longer allowed.