All my image in my bubble app disappeared

WTH! I run a travel marketplace, and all the images in my listing just disappeared, becomes this ‘not available’. i have no idea how can this be? see screenshot.

Does anyone else had this issue before? I only used 6% of my storage so this can’t be due to storage issue.

2 Likes

I’m also having a similar issue. :face_with_diagonal_mouth:

1 Like

Same issue here! Really worrying as my app is based on images

1 Like

i am running a travel business and i have 221 listings i uploaded MANUALLY i want to cry. i thought my account got hacked! so this seems to be a bubble-wide issue?!

1 Like

If you folks haven’t submitted bug reports yet, you should do that asap.

1 Like

did you reach out to bubble support?

Same issue here. Glad its not just me

Receiving Error Code: The image could not be loaded: https://d1muf25xaso8hp.cloudfront.net/https%3A%2F%2F53220a9fed1baeb51a74a687d739b35f.cdn.bubble.io%2Ff1706323579348x236646637133270940%2Finverse-bar-chart-icon-white-400px.png?w=24&h=26&auto=compress&dpr=2&fit=max .

17:20:47

General warning

The image could not be loaded: https://d1muf25xaso8hp.cloudfront.net/https%3A%2F%2F53220a9fed1baeb51a74a687d739b35f.cdn.bubble.io%2Ff1706319004135x210936704277765440%2F4368936.png?w=24&h=24&auto=compress&dpr=2&fit=max .

17:20:47

General warning

The image could not be loaded: https://d1muf25xaso8hp.cloudfront.net/https%3A%2F%2F53220a9fed1baeb51a74a687d739b35f.cdn.bubble.io%2Ff1706323953918x391909750604418400%2FCourio-logo-mono-white.png?w=24&h=24&auto=compress&dpr=2&fit=max .

did you all reach out to bubble support? i mean this is worse than my website is down, now if anyone come to this site, they’d be like WTH

I am going to now, they monitor this forum regularly. So hopefully they can take a look

Have just logged it.

1 Like

the chatbox said if this is an emergency they will prioritise it, but surely this is an emergency…

i have temporarily added a pop up on my page saying sorry image can’t be rendered due to server issue…

1 Like

Also logged it - same issue over here

just filed the bug report

1 Like

Filed a bug report as well.

1 Like

Same issue …

Same here

Seems related to cloudfront urls. I get sig_invalid when access certain urls, but when the url includes resize params it still loads.

1 Like

yes same i got the same error when i copy paste the URL to browser.

Same issue here. Hopefully this will be resolved ASAP!