Forum Academy Marketplace Showcase Pricing Features

API Workflows Timing Out / Server issues?

I came here to see if anyone is experiencing sluggishness on their site. I see a couple of server/network-related outage posts and so I’m wondering…

https://status.bubble.io/
shows ok

Getting timeouts in the editor as well

@jon2, yes, we’ve been seeing the same thing, intermittent sluggishness this morning. Things do seem to eventually load, but only after waiting 30-60 seconds.

@Bubble
I’m getting a slow responses from API workflows that are kicked off server-side, not just from the page so I’m not inclined to believe this is an end-user connectivity issue.

mmhmm, confirmed

Also here :frowning:

Same here :raised_hand_with_fingers_splayed:

@bubble @eve @DavidS any word on what’s going on?

Thanks for flagging, folks – if you’re seeing this, please ping us at [email protected] with reproducible steps that we can follow and test!

Quick edit: I’ve flagged this with our team, but having a repro case would be ideal!

How about … STEP 1: Try to use editor. Consistently times out and no changes saved. :wink:

I’ll drop a line

2 Likes

Showing as an issue on status.bubble.io now

We have a line on what might be causing this, and are working on a fix; follow our progress on status.bubble.io :slight_smile:

In the meantime, reports never hurt, so please do still email us!

Alright, folks, we should be back up and running now. If you’re still seeing issues, please don’t hesitate to reach out!

Thanks Eve