Forum Academy Marketplace Showcase Pricing Features

GroupFocus not showing

Hello. So I have this custom dropdown that I want to show when an input is focused, but when I unfocus the input then refocus, it doesn’t show again. I have shapes that are used as triggers and their conditions are “When input is focused–this element is visible” and “When input isn’t focused–this element isn’t visible”. For workflows, I have “Do when condition is true–When shape is visible–show groupfocus” & “Do when condition is true–When shape isn’t visible–hide group focus”. The “Do when condition is true” workflows are on Every time instead of just once. Any help is appreciated. Thank you. Lmk if you need pictures.

Hey @ryaavr25 :wave:

That’s certainly frustrating. Hope we can help out.

It might help to show us a screenshot of your workflow. That will help us debug it for you.

My first instinct would be to ask if you are just using one workflow for the action. If you have it in the same workflow, step 1 would show the element, then step 2 would hide it right away. This might be your issue. Hard to know without the screenshot though. :man_shrugging:t2:

I’m also trying to remember if the group focus hides automatically if you click outside. I can’t remember at the moment though. Maybe you only need to just show it? I’m not at my computer to check right now.

Hope that helps! :blush:

@j805 www.NoCodeMinute.com

For All Your No-Code Education Needs:

Thank you for the response! I tried t o just show it instead of show and hide but it didn’t work. Ill SS my workflow.

1 Like


Screen Shot 2021-07-13 at 7.00.22 PM

Ok, nevermind, I figured it out, but there’s one thing I ddin’t so I will just create a new topic. Thank you!

1 Like

This topic was automatically closed after 70 days. New replies are no longer allowed.