Forum Academy Marketplace Showcase Pricing Features

Repeating group responsiveness gone crazy

Hi everyone, i was working on my project, wich uses loads of repeating groups and all of sudden, i swear i haven’t touched a thing, (or so i guess)… when i hit “preview” my repeating groups were all messed up and i can’t find a way to reverse it, tried changing sizes, on bubble it all looks fine but whenever i try to see a preview the responsiveness is crazy, eventhough i’m checking it on desktop version… check the images to see what i mean. If anyone can help i’ll be thankful.


2 Likes

Thank god… I’m not alone…! Thought i did something wrong… been trying to diagnose for quite a while

@emmanuel maybe? (sorry, don’t want to tag you for no reason, but… haha)

3 Likes

Happening here too

2 Likes

Same here.

2 Likes

This relieved me so much to read, happened to me too.

3 Likes

Same here, repeating groups all broken in my app

2 Likes

aqui também

2 Likes

Apparently it was a bubble bug… as it came it was gone. back to normal here. For now

Yes, for fix, go to responsive tab, check/uncheck any parameter (like fixed width) and refresh

Tried all that, wasn’t working… it was def a bubble bug, because it happened all of sudden and same way it fixed itself…probably that’s why so many people had same issue. Thank you for your reply

1 Like

I still seem to be getting the bug. Happened to coincide with just launching so was a bit of a rapid unlinking of repeating group sections from visibility. Can you confirm this will self correct ?

1 Like

Yes mate, do not worry… it will self correct eventually… i kinda panic here as well, me too was just about to launch, but i haven’t touched a thing again and it got back to normal.

1 Like

This is still broken and checking/unchecking fixed-width on RGs isn’t actually doing anything. I’m seeing things broken in live that aren’t broken in dev. If I set the min width of the first inner group to 99% then it seems to be fine, but I have a live app with 150+ RGs.

1 Like

Do we need to change a setting on each page? On each affected element? I still have issues in Live but Dev is fine despite having deployed multiple times.