Forum Academy Marketplace Showcase Pricing Features

Repeating Group Responsiveness Bug

Been going crazy thinking I’ve done something! Same issue here, all repeating groups broken

Hello, everyone! Thank you for the bug reports; our engineering team is on it, and we’ll update you all here ASAP.

1 Like

Same here. My RG won’t expand,…it’s like it’s all in fixed width even though it’s not. BUBBLE please fix this is making my app look like crap.

I’m having the same issue. It was working just fine a couple hours ago and then something changed.

If it helps locating the bug. I used background colors to determine affected area. I has to do with repeating groups inside repeating groups in our case.

Yes, I’m experiencing the same issue. This must be resolved quickly. Bubble has to do better.

Ours looks terrible at the moment as well. We are still in test mode. Are you live? Just curious if this is also skewing apps that have customers currently viewing.

It seems to have been fixed now. It sucks though because I deleted all the work I did today thinking that somewhere along the line it was me who caused the problem

Our team has pushed a fix for this. Please go ahead and test this in your application to ensure that the actual behavior meets your expectations. You may need to first change a responsive setting (such as modifying a minimum width, or checking/unchecking fixed width) for the change to take effect.

8 Likes

Seems to be back to normal behavior.

1 Like

Yes it was happening on live too, however it’s resolved now.

Hi jess, I’m still seeing the issue in my application, but only in live. I deployed during this time, and I’ve gone through and checked/unchecked and deployed again but I’m still seeing some issues in my live version.

1 Like

Maybe try clearing the cache and check?

hey joel - Were you able to fix this issue? We’re still seeing it

Hi Jess - I’m seeing the same issues still. In Dev the repeating groups appear fine, but in the live version they are bunched up (see screenshot). What’s weird is that based on a user’s permissions (Admin v. Member) the repeating group appears normal. For members, it’s fine, but for admins, I get this bunched up appearance.

current appearance:

as it should be:

1 Like

Following up on this because we spent 4 hours this morning working through only for it to still be broken. Our product utilizes bubble’s sub app feature, and the RG’s look fine in the main app, but they don’t work properly in the sub-app. It’s been 3 days of this. Can we please get some support?

1 Like

Same here, my entire app is broken including Live version :sos::sos::sos::sos::sos::sos::sos:

I found a clue (I report this some months ago) In my case Bubble isn’t adding items to a list (custom state) using the “When page is loaded”. Some of my repeating groups are usings conditionals based in this list of numbers so they’re not displaying … here’s the evidence :point_down:


Instead of ‘1,2,3,4,5,6,7,8’ it says ‘8’

Edit: it happens only inside Reusable Elements

Hey @Toby1 - Just saw this. I had to go in and set the Min. Width for the first parent group inside the repeating group to resolve this. Typically they can stay at the default 20% min. width and the repeating group won’t fall to the minimum, but that’s what it looks like it’s doing here. So I had to set the first parent to a realistic min. (e.g. 50%, 99%, etc.). It wasn’t consistent, on some pages I only had to update 1-2 for them all to work, some pages I had to update every single one that was broken. Hope this helps - if it’s not already fixed.

1 Like

This topic was automatically closed after 14 days. New replies are no longer allowed.